Bandolera portabebè

Avui us explicaré sobre la importància de la bandolera portabebè i del porteig en els nadons. El porteig es una forma de que el nadó estigui sempre en contacte amb nosaltres, tan si el porta la mare com si el porta el pare. Quan són petits molts nadons, per no dir el 100%, necessiten el contacte minut a minut amb nosaltres. Sentir la nostre escalfor, la nostre olor, saber i veure el que fem en cada moment…

Si mirem enrere, els nostres avant-passats ja portaven els nens penjats utilitzant troços de pell o robes per embolicar-los. Actualment encara hi ha moltes cultures com la africana, els indígens sudamericans, etc. que segueixen portant els seus nadons lligats amb mocadors a l’esquena, per tal que les mans quedin lliures per poder treballar.

Amb això aconseguim que el nen estigui tranquil i se senti en tot moment acompanyat. Pocs cops veureu un nen plorant quan va dins d’una bandolera.

Com deia abans, la bandolera és molt pràctica perquè et permet estar amb el teu nadó i et deixa les mans lliures per si has de comprar, fer el dinar, portar bosses, etc. A part, quan els nens són més grans i ja comencen a caminar, molt sovint es cansen i volen braços, doncs la bandolera és una bona forma de carregar-los i no portar el pes en els braços.

Un consell, és molt útil per anar a la platja, us ho dic, perquè nosaltres l’hem fet servir molt pels trajectes del cotxe fins la sorra, en platges de difícil accés. Si s’embruta o es mulla al ser tipus mocador, la poseu a la rentadora i en un moment estarà neta i eixuta.

Avantatges de les bandoleres

Les bandoleres solen ocupar molt poc espai, ja que són de roba (cotó, lycra, punt, gassa, llí) i les pots portar sempre plegades dins el bolso o el cotxet.

La forma de posar-se la bandolera en diagonal, serveix perquè el pès del nadó quedi ben repartit i no se’n ressenteixi la teva esquena. De la mateixa manera, els braços i cames del nadó queden lliures per si ell necessita moure’s.

De bandoleres portabebè n’hi ha de molts tipus, però la que us presento a Mamabepo és la d’anelles. Aquesta, es pot regular a la mida de cada persona, de manera que tan si la porteu vosaltres com la vostre parella, cadascú se la podrà ajustar adequadament al seu cos.

Així que ja sabeu, no us ho penseu més i a gaudir de les bandoleres que són un gran invent!!!