Guarda bolquers

10,00

Guarda bolquers fets amb roba 100% cotó. És una forma pràctica i higiènica de portar els bolquers i toballoletes humides guardats dins del bolso, bossa del cotxet o maleta de viatje.

Capacitat per a un paquet de toballoles i de 4 a 5 bolquers aprox.

Esborrar
SKU: mamabepoguardabloquers Categories: , , , , ,

Descripció

Guarda bolquers

Degut a la gran demanda de moltes mares que volien fundes guarda bolquers, finalment, ens hem decidit i hem creat una nova linea amb diversos estampats i colors per a tots els gustos.

Pels que no sabeu que són, els guarda bolquers són molt útils, ja que és una manera ben simple de portar i guardar de forma higiénica els bolquers i les tovalloletes humides dins el bolso, la bossa del cotxet o la maleta de viatge.

A part, no ocupa espai. Les seves dimensions estan perfectament ajustades a la mida dels bolquers i tovalloletes de tal manera que té capacitat per a un paquet sencer de tovalloles i uns 4 o 5 bolquers aproximadament.

Els nostres guarda bolquers estan fets amb roba 100% cotó. Tenen doble capa, és a dir, la capa exterior estampada i el forro de dins llis.

Fa dues butxaques, una a cada costat, per poder separar els bolquers de les tovalloletes i es tanca mitjançant una tira de velcro o “cierre mágico” com li diuen en alguns països.

Lo bonic és que un cop tancada la funda sembla ben bé un petit bolso o cartera, que afegint que hem triat uns estampats molt “chic” de ben segur que quan us dirigiu a cambiar al vostre nadó, cridareu l’atenció de tota la gent del vostre voltant.

foto etiqueta

 

Informació addicional

Pes165 g
Models

Sweet, Wild, Velvet stars, Mint love, Roses