Sobre nosaltres

Sóc la Marta, creadora de Mamabepo i mare d’una personeta molt moguda que es diu Enzo

Mamabepo

Mamabepo és un projecte personal que va començar en el 2015. El meu cas és diferent del de moltes mares que van deixar la seva feina per problemes d’horaris, per així poder-se dedicar al 100% als seus fills i a partir d’aquí, es van aficionar a cosir o fer diferentes manualitats, fins que finalment van decidir crear una marca de productes.

En el 1946 l’àvia va obrir un petit negoci, una merceria al poble de Sallent (Barcelona). El negoci a passat de pares a fills i actualment el portem la meva mare i jo.

Que fem a Mamabepo

Així doncs, tota la família estava il.lusionada amb el naixement d’aquest nou membre. La meva mare em va dir que em faria els cambiadors, bosses, etc. pel bebè. Fins hi tot va començar a fer una manteta amb llana… A l’agost de 2015 jo estava embarassada de 6 mesos i el meu pare va patir un ictus. Tot es va complicar de cop i volta, ell portava tot el tema de compres, comptabilitat, bancs, etc. del negoci i al passar això, vam tenir que reorganitzar-nos. Tot lo de l’Enzo va quedar en un segon pla i llavors vaig decidir que m’ho faria jo mateixa.

Amb les indicacions de la meva mare i patrons que em va pasar de revistes, em vaig fer tot el “kit”.

No es per dir-ho, però me’n vaig sortir prou bé 😉 i va ser així com vaig decidir que seguiría amb la costura. D’alguna manera em va enganxar això de la màquina de cosir i ara ja farà un anyet que compagino la merceria amb la creació de productes de Mamabepo.

Moltes gràcies a tots els que feu possible que Mamabepo vagi creixent, una forta abraçada!

Amb qui treballem

Les nostres creacions son elaborades amb productes de gran qualitat. Aquí pots veure algunes de les marques amb que treballem

Treballem amb l’empresa DMC

També utilitzem Hilaturas LM

Cintes Manubens

Direcció

C/ Nou, 3
08650 Sallent
Barcelona (Spain)

Contacte

(34) 677025681
info@mamabepo.com

Horari

Dilluns – Divendres : 09:30–13:00

Dissabte : 09:15–14:00

Diumenges i dimecres tarda: Tancat